Ajutoarele din bucătărie
Fiecare dintre noi are în bucătărie ajutoare care fac diferența atunci când vine vorba de prepararea mâncărurilor.

Pentru rețetele pe care le găsiți la mine pe blog am câteva recomandări pentru voi. E-mag este cel care are toate produsele de care am nevoie și care mi le aduce și la ușa casei.


Robot de bucătărie

Eu folosesc robotul de bucătărie Moulinex. Este o variantă mai veche pe care sper să o înlocuiesc cât de curând.

Similar, dar mai performant este robotul Bosch pe care îl puteți achiziționa de aici.

Sorcător de fructe și legume Zelmer

Util, practic și ușor de folosit, îl puteți comanda de aici.

Multicooker Oursson

Acest multicooker este util pentru oricine dorește un ajutor în bucătărie.Mai ales în zilele cu multe de făcut, este minunat. Îl pogramați și el gătește. Îl puteți cumpăra de aici.
Deshidrator de alimente

Vreți să faceți vegeta de casă sau pur și simplu chipsuri sănătoase din banane, mere sau orice alte legume și fructe? Atunci deshidratorul este soluția pe care o căutați. Îl puteți găsi aici.

Prăjitor de pâine

Prăjitorul de pâine a devenit aproape inspensabil în bucătăria noastră, fie că este vorba de pregătire micului dejun sau de o gustare. Eu vă propun două variante: una mai accesibilă, de la Rohnson pe care o găsiți aici și una la un preț puțin mai mare de la Bosch pe care o găsiți aici.
Forme de prăjituri

Se spune că prima oară mâncăm cu ochii și tind să fiu de acord cu această afirmație. De aceea, din bucătăria mea nu lipsesc formele pentru prăjituri. Găsiți aici câte variante doriți.

Vreți să îi implicați și pe cei mici? Click aici pentru forme pentru ei.

Râșnița

Râșnița este un produs foarte accesibil ca și preț, simplu de folosit și foarte utilă. De la măcinarea boabelor de cafea și până la fulgii de ovăz o folosesc aproape zilnic. O puteți achiziționa de aici.

Cana cu blender

Dacă nu aveți un robot care să facă smoothie, atunci este suficient să cumpărați o cană cu blender ideală pentru această băutură și pentru supele cremă. O găsiți aici.
Mixer

La fel ca și râșnița, mixerul este folosit cred că aproape în orice bucătărie. Îl puteți achiziționa de aici.

Blender de mână

O alternativă pentru mixer și cana cu blender este blenderul de mână, pe care îl puteți cumpăra de aici. Vine și cu accesorii și utilități la pachet.

Tigăi

Am renunțat de ceva timp la mâncarea prăjită în ulei, așa că pentru mine este foarte important ca tigaia pe care o folosesc să fie de bună calitate și să nu îmi prindă mâncarea. Aveți aici câteva variante. Alegeți ce vi se potrivește, dar nu uitați de calitate.
Vas Yena

Știți că gustul mâncării variază în funcție și de vasul în care este preparată, mai ales atunci când vine vorba de mâncarea la cuptor. O variantă pentru un preparat delicios este vasul Yena pe care îl folosesc săptămânal. Îl puteți găsi aici.

Mașina de spălat vase Beko

Poate unul dintre cele mai mari ajutoare ale mele este mașina de spălat vase. Să speli vasele cu mâna pentru întreaga familie este o muncă obositoare, neplăcută de cele mai multe ori, dar pe care o făceam cel puțin de două ori pe zi. De când mi-am cumpărat această mașină, parcă îmi face mai multă plăcere să gătesc, pentru că știu că nu eu voi spăla vasele. O puteți cumpăra de aici.

Cana cu filtru

Nu mă ajută în bucătărie, dar mă ajută la sănătate. Această cană are un preț mai mult decât accesibil și o recomand în fiecare casă. O puteți găsi aici.

Spor la gătit!

Mariana