Supa cremă de dovleac crud este un preparat foarte gustos, aromat și sănătos, ideal pentru această perioadă a anului. Este un preparat cu foarte puține calorii, dar foarte bogat în fibre, antioxidanți, minerale și vitamine, ideal pentru cei care suferă de digestie.
Ingrediente
- 170g dovleac plăcintar tăiat cât mai mărunt
- 300g morcov (după ce l-am curățat de coajă au mai rămas 240g)
- 1cm ghimbir
- 80g miez de avocado (1/2 avocado)
- 2 căței de usturoi mai mici sau unul mai mare
- un vârf linguriță turmeric ( curcuma)
- un praf de sare
Mod de preparare
Prima oară, cu ajutorul unui storcător de fructe preparăm un suc din morcov, ghimbir și usturoi, apoi îl punem în blender, după care adăugăm și celelalte ingrediente, mixăm și obținem o delicioasă supă cremă raw vegană din dovleac plăcintar. Eu am servit acest minunat preparat cu nuci, susan negru și fructe de rodie.
Din aceste ingrediente obținem o supă cremă din dovleac plăcintar suficientă pentru o singură persoană.
Puteți vedea aici care sunt ajutoarele din bucătărie pe care le recomand.
De asemenea, aici găsiți și o parte din produsele pe care le folosesc.
Poftă bună!
Cu drag,
Mariana