Pilaf cu mei, ideal în zilele de post și curele pentru slăbit



Pilaf cu mei este un preparat culinar sănătos, gustos, bogat în vitamine și minerale. Meiul este bogat în antioxidanți și are o textură asemănătoare cu orezul. Acest preparat este foarte hrănitor, nu conține gluten și este ideal în zilele de post și curele pentru slăbit.




Pilaf cu mei

Ingrediente

    • 130g mei
    • 1 ardei capia (50g) tăiat cubulețe mici
    • 1 ceapă albă (90g) tăiată mărunt
    • 2 lingurițe ulei floarea soarelui
    • puțină sare marină grunjoasă
    • 500ml apă



Mod de preparare

Prima oară spălăm meiul sub un jet de apă rece, apoi îl punem în vasul de la muticooker, adăugăm și celelalte ingrediente, după care fixăm multicookerul la programul pentru orez.  Acest preparat se poate pregăti și pe aragaz.

Așa arată pilaful cu mei

Pilaful cu mei poate fi folosit ca și ,,garnitură”pentru un alt preparat culinar.

Pentru acest preparat vă recomand să folosiți Multicookerul Oursson.

Puteți vedea aici care sunt ajutoarele din bucătărie pe care le recomand.

Poftă bună!

Cu drag,

Mariana



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: