Pilaf cu mei este un preparat culinar sănătos, gustos, bogat în vitamine și minerale. Meiul este bogat în antioxidanți și are o textură asemănătoare cu orezul. Acest preparat este foarte hrănitor, nu conține gluten și este ideal în zilele de post și curele pentru slăbit.

Ingrediente
- 130g mei
- 1 ardei capia (50g) tăiat cubulețe mici
- 1 ceapă albă (90g) tăiată mărunt
- 2 lingurițe ulei floarea soarelui
- puțină sare marină grunjoasă
- 500ml apă
Mod de preparare
Prima oară spălăm meiul sub un jet de apă rece, apoi îl punem în vasul de la muticooker, adăugăm și celelalte ingrediente, după care fixăm multicookerul la programul pentru orez. Acest preparat se poate pregăti și pe aragaz.

Pilaful cu mei poate fi folosit ca și ,,garnitură”pentru un alt preparat culinar.
Pentru acest preparat vă recomand să folosiți Multicookerul Oursson.
Puteți vedea aici care sunt ajutoarele din bucătărie pe care le recomand.
Poftă bună!
Cu drag,
Mariana