Omletă cu dovlecel 

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, de aceea astăzi am ales să pregătesc un mic dejun gustos, sățios și simplu de preparat.  Mănânc rar ouă, dar atunci când le gătesc, îmi place să încerc mereu o rețetă nouă. Pentru astăzi am ales  omletă cu dovlecel.

Omletă cu dovlecel

 

Ingrediente:
  • 4 ouă
  • 1 dovlecel ras
  • 3 roșii tăiate cubulețe
  • 1 ardei capia tăiat cubulețe mici
  • 1 ceapă tăiată mărunt
  • 1 lingură ulei floarea soarelui
  • sare marină grunjoasă
  • piper

Garnitură

  • salată de roșii cu frunze de sfeclă roșie

Mod de preparare

Cele 4 ouă se pun în farfurie și cu ajutorul unei furculițe le batem puțin. Punem toate ingredientele într-un bol și cu ajutorul unei linguri de lemn le amestecăm , apoi le punem într-un vas termorezistent, după care  le introducem  la cuptor. Înainte de servire decorăm fiecare porție cu brânză rasă, iaurt și susan negru . Acest preparat culinar este suficient pentru două persoane.
E atât de delicioasă și de simplu de făcut, că trebuie neapărat să o încercați.

Poftă bună !

Cu drag,

Mariana



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.