Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei, de aceea astăzi am ales să pregătesc un mic dejun gustos, sățios și simplu de preparat. Mănânc rar ouă, dar atunci când le gătesc, îmi place să încerc mereu o rețetă nouă. Pentru astăzi am ales omletă cu dovlecel.

Ingrediente:
- 4 ouă
- 1 dovlecel ras
- 3 roșii tăiate cubulețe
- 1 ardei capia tăiat cubulețe mici
- 1 ceapă tăiată mărunt
- 1 lingură ulei floarea soarelui
- sare marină grunjoasă
- piper
Garnitură
- salată de roșii cu frunze de sfeclă roșie
Mod de preparare
Cele 4 ouă se pun în farfurie și cu ajutorul unei furculițe le batem puțin. Punem toate ingredientele într-un bol și cu ajutorul unei linguri de lemn le amestecăm , apoi le punem într-un vas termorezistent, după care le introducem la cuptor. Înainte de servire decorăm fiecare porție cu brânză rasă, iaurt și susan negru . Acest preparat culinar este suficient pentru două persoane.
E atât de delicioasă și de simplu de făcut, că trebuie neapărat să o încercați.
Poftă bună !
Cu drag,
Mariana