Mic dejun cu hrișcă

Astăzi vă propun o rețetă, mic dejun cu hrișcă, pe care eu o ador și o consum cel puțin o dată pe săptămână. Este un preparat foarte gustos și sănătos.

Ingrediente
  • o cană de hrișcă
  • o cană de lapte 1,5% grăsime
  • 3 căni de apă
  • miere
  • scorțișoară
  • fructe
Mic dejun cu hrișcă
Mic dejun cu hrișcă



Mod de preparare

Punem hrișca într-o strecurătoare și o spălăm sub un jet de apă, apoi o punem împreună cu laptele și apa în vasul de la multicooker și fixăm programul pentru orez sau îl punem la fiert pe aragaz  într-o oală cilindrică sau oală sub presiune. Când este gata punem hrișca în două boluri și o lăsăm să se răcească, apoi adăugăm mierea  și cu ajutorul unei linguri le amestecăm. În momentul servirii ornăm cu scorțișoară și fructe.Pentru a ne fi mai ușor dimineața putem pregăti acest preparat cu o seară înainte. După ce am servit micul dejun putem savura o cafea sau un ceai fără zahăr. În această dimineață eu am ales un ceai de gălbenele. Într-un timp foarte scurt am pregatit micul dejun pentru două persoane.

Cu drag,

Mariana

Mic dejun cu hrișcă

 

 




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.