Astăzi vă propun o rețetă, mic dejun cu hrișcă, pe care eu o ador și o consum cel puțin o dată pe săptămână. Este un preparat foarte gustos și sănătos.
Ingrediente
- o cană de hrișcă
- o cană de lapte 1,5% grăsime
- 3 căni de apă
- miere
- scorțișoară
- fructe

Mod de preparare
Punem hrișca într-o strecurătoare și o spălăm sub un jet de apă, apoi o punem împreună cu laptele și apa în vasul de la multicooker și fixăm programul pentru orez sau îl punem la fiert pe aragaz într-o oală cilindrică sau oală sub presiune. Când este gata punem hrișca în două boluri și o lăsăm să se răcească, apoi adăugăm mierea și cu ajutorul unei linguri le amestecăm. În momentul servirii ornăm cu scorțișoară și fructe.Pentru a ne fi mai ușor dimineața putem pregăti acest preparat cu o seară înainte. După ce am servit micul dejun putem savura o cafea sau un ceai fără zahăr. În această dimineață eu am ales un ceai de gălbenele. Într-un timp foarte scurt am pregatit micul dejun pentru două persoane.
Cu drag,
Mariana